UUSI <br>RANGE ROVER

UUSI
RANGE ROVER


VERRATONTA HIENOSTUNEISUUTTA JA YLELLISYYTTÄ
”Uusi Range Rover on valioyksilö, muotoilun mestarinäyte.”
AUTO EXPRESS (UK)
”Lippulaivamalli on suunniteltu uusiksi, päivitetty ja ajanmukaistettu kaikilta osin. Sen sähköistäminen on linjassa yrityksen radikaalin, koko malliston kattavan päästöjen leikkaussuunnitelman kanssa.”
AUTOCAR
”Uusi Range Rover on valmistajansa kaikkien aikojen houkuttelevin malli, ja se on jatkossakin maailman halutuin ylellinen SUV.”
AUTOSCOUT24 (IT)
”Uuden sukupolven ylellisin ja hienostunein SUV on saapunut, ja se on täynnä yllätyksiä ja uutuuksia. Lisäksi sen laadussa on tapahtunut harppaus, jonka ansiosta se kilpailee tasavertaisesti maailman parhaiden autojen kanssa.”
HIGH MOTOR (ES)
Juurilleen uskollinen ja valmiina tulevaisuuteen: Range Rover on saatavana lataushybridi-* ja kevythybridivaihtoehtoina. Täyssähköinen Range Rover liittyy perheeseen vuonna 2024.

EROTTUVA ULKOASUN SUUNNITTELU

Muotoilun pelkistetty luonne ei kaipaa tarpeettomia yksityiskohtia. Tuloksena on hengästyttävän moderni muotoilu. Kyseessä on kaikkien aikojen houkuttelevin Range Rover.

Käytä sisältöä napsauttamalla

SOFISTIKOITUNUT SISÄTILOJEN SUUNNITTELU

Vain hienoimmat materiaalit kelpaavat tämän ylivertaisen, levollisen matkustuskokemuksen rakentamiseen.

VAIVATTOMASTI HIENOSTUNUT

VAIVATTOMASTI HIENOSTUNUT

Moderni ja tyylikäs sisustus, jota tukevat ihastuttavat yksityiskohdat ja intuitiivinen lähestymistapa olennaiseen teknologiaan.
YLELLISET NAHKASISUSTUKSET

YLELLISET NAHKASISUSTUKSET

Valitse omasi valikoitujen nahkojen valikoimasta, joka täyttää kaikki ylellisyyden ja hienostuneisuuden vaatimuksesi. Saatavana viidessä eri värissä.
YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT MATERIAALIT

YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT MATERIAALIT

KvadratTM Premium -tekstiilit ja UltrafabricsTM-kankaat tarjoavat ylellisen vaihtoehdon, ja pehmeän, modernin tyylin.
RÄÄTÄLÖIDYT VIIMEISTELYT

RÄÄTÄLÖIDYT VIIMEISTELYT

Räätälöi sisustus persoonalliseen tyyliisi sopivaksi valikoimalla hienostuneita viiluja, materiaaleja ja koristelistoja.

UUSI RANGE ROVER SV

Hienostunut tulkinta Range Roverin ylellisyydestä ja personoinnista.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

Hienostuneisuus on lähellä Range Roverin sydäntä. Se tarjoaa ylellisen matkan ja mukavuuden jopa seitsemälle aikuiselle.
INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

Range Roverin tekniikka on suunniteltu helpottamaan sinun elämääsi, ajo-ominaisuuksien kirjosta aina palkittuun** Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmään.
POIKKEUKSELLISTA KYVYKKYYTTÄ

POIKKEUKSELLISTA KYVYKKYYTTÄ

Kyvykkäiden mukavuuden ja varmuuden takaavien teknologioiden kirjo sisältää nelipyöräohjauksen ja Terrain Response 2 -järjestelmän vakiovarusteina.

VALITSE OMA MALLI

Vakio- tai pitkä akseliväli tarjoaa erityistä ylellisyyttä neljälle, viidelle tai seitsemälle aikuiselle matkustajalle.

RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

- Pixel LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla
- 21" Style 5112 -vanteet
- Online-paketti ja datayhteys1 sekä Amazon Alexa
- Sähkökäyttöinen eleohjattu takaluukku
- Perforoidut Windsor-nahkaiset istuimet
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE

- Digitaaliset LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla ja kuvan heijastuksella
- 22" Style 7023 -vanteet
- ClearSight taustapeili2
- MeridianTM 3D Surround -äänentoistojärjestelmä
- Puolianiliiniset nahkaistuimet
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

- Digitaaliset LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla ja kuvan heijastuksella
- 22" (55,88 cm) (22) Style 1073, Diamond Turned -vanteet kontrastisella Gloss Dark Grey viimeistelyllä
- Liukuva panoraamakatto
- MeridianTM Signature -äänentoistojärjestelmä
- Executive Class -takaistuimet
RANGE ROVER FIRST EDITION

RANGE ROVER FIRST EDITION

Range Roverin tyyli on jalostettu ennennäkemättömiin korkeuksiin.

- Tummennettu lasi
- 23" Style 1074 -vanteet
- Valaistut, First Edition -merkinnällä varustetut alumiiniset astinlaudat
- 11,4 tuuman takaistuinten viihdekeskus
- Tailgate Event Suite -sarja nahkaisilla istuintyynyillä
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

- Saatavana vakiomallisena ja pitkän akselivälin mallina
- Vain SV-malleissa käytetty etupuskurin ja -säleikön muotoilu
- Vain SV-malleissa käytetyt metalliset ulkoasun yksityiskohdat
- Keraamiset Gloss White- tai Satin Black -säätimet
- Valinnaisena nelipaikkainen SV Signature Suite -sisustus

*Saatavana tammikuusta 2022 alkaen.
*
*SMARTBEST-palkinnon voittaja parhaasta liitetystä teknologiasta marraskuussa 2020.

[1]Annetut arvot ovat valmistajan arvioita, ja ne korvataan virallisilla EU:n testituloksilla heti, kun ne ovat käytettävissä. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. Lukemat on saavutettu täysin ladatulla akulla.

††Näytä WLTP-tiedot.

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

1Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. 1-vuotinen vakiotilaus, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
2Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki.